Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Avfallspåsar  >  Avfallspåsar för badrum och toalett
Små avfallspåsar för badrum

Små avfallspåsar för badrum

Håll badrummet fräscht - med antibakteriella* påsar

Avfallspåsarna är inte bara slitstarka och läckagesäkra: dessutom ser en antibakteriell aktiv ingrediens* till att hämma tillväxten av bakterier på insidan av sophinken. Detta gör påsarna idealiska för användning i badrummet, där det är viktigt att hålla det extra fräscht. Dessutom har påsarna en svag, frisk havsdoft! Tack vare de praktiska knythandtagen är soppåsarna också väldigt lätta att stänga och bära. Soppåsar från Swirl® är gjorda av 80% återvunnen plast, varav minst hälften är resurser efter användning i hushåll. Vi arbetar intensivt med att ytterligare öka återvinningsgraden i våra påsar, något som bidrar till den cirkulära ekonomin.

*Antibakteriell

Avfallspåsar från Swirl® för badrum och toalett innehåller den biocida, aktiva ingrediensen phyrithionzink, en tillsats som ser till att motverka tillväxten av mikroorganismer på plasten. Detta hämmar utvecklingen av obehagliga och illaluktande dofter.

Påsarna är tillverkade av 80% återvunnen plast – varav minst hälften är resurser efter användning i hushåll - och kommer i förpackningar om 5 liter med 40 påsar per rulle.

Att slänga avfall och sopor i badrum och på toalett känns mycket bättre när du vet att påsarna som du satt i sophinken hjälper till att hålla hygienen på topp. Avfallspåsar från Swirl® för badrum ser till att badrumshinken förblir fräsch, tack vare en antibakteriell aktiv ingrediens* som tillsätts och stoppar tillväxten av bakterier på påsens yta.

Badrumspåsar från Swirl® är den minsta varianten i vårt sortiment av avfallspåsar och är idealiska för användning i badrummet och på toaletten.Finns att köpa hos:

Tillsammans för en sluten plaståtervinningskrets

Swirl® avfallspåsar - nu med hållbara förbättringar

Havsdoftande avfallspåseKapacitetFörpackningsinnehållBredd x Höjd i mm
Swirl avfallspåsar för badrum med havsdoft 5 liter 45 påsar 330 x 360