Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Juridisk information

Information om utgivaren


Copyright
® = Registrerat varumärke tillhörande ett företag i Melitta-gruppen. Våra websidor är upphovsrättsligt skyddade. Användning till kommersiella eller politiska ändamål, som helhet eller i utdrag, även i förändrad form, kräver föregående skriftligt medgivande från Melitta Group Management GmbH & Co. KG. Utskrift, kopiering eller nerladdning av filer är endast tillåten för privat användning.

Märken, titlar, symboler
Alla på våra websidor nämnda produktnamn tillhör företagsgruppen Melitta, oavsett om de är framhävda, och är märkta med symbolen ® eller inte.

Garanti och ansvar
Informationen på vår websida är upprättad med största omsorg. Samtidigt är företagsgruppen Melitta mån om att informationen på websidorna är aktuell. Trots noggrann sammanställning av websidorna kan vi inte ta något ansvar för att uppgifterna är korrekta och fullständiga. Användning av innehållet på websidorna sker uteslutande på användarens risk. Med reservation för ändringar när som helst.

Tvärhänvisningar (vänster)
Företagsgruppen Melitta tar inget som helst ansvar för länkar på våra websidor till andra företag. Dessa är såvida inget annat anges ansvariga för innehållet. Existerande länkar till andra företag, såvida inget annat anges, är ingen rekommendation av innehållet från företagsgruppen Melitta. Företagsgruppen Melitta ansvarar inte för främmande innehåll, som kan nås via sådana länkar.

Tvistlösning på nätet

Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för tvistlösning på nätet. Du hittar den på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi är inte skyldiga att deltaga i någon tvistlösningsprocess initierad av något förlikningsorgan för konsumenter och är inte heller villiga att göra det.

Våra e-postadresser är: info (at) melitta.se