Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Avfallspåsar  >  Avfallspåsar med handtag
Slitstarka och täta avfallspåsar

Slitstarka och täta avfallspåsar

Med förstärkt film för extra slitstyrka

Det extra förstärkta materialet säkerställer en hög slitstyrka och säker hantering av alla typer av avfall. Påsen kan enkelt stängas och bäras med de praktiska knythandtagen. Tillverkade av 100% återvunnen plast från hushållsavfalll.

Filmen i de slitstarka och läckagesäkra avfallspåsarna med handtag från Swirl®s är extra tjock för att garantera hög slittålighet och se till att ingenting läcker ut på golv eller i hink.

Tillverkade av 100% återvunnen plast från hushållsavfalll. Påsarna kommer i förpackningar om 20 liter (20 påsar) och 30 liter (15 påsar), och försluts smidigt med hjälp av handtagen.

Slitstarka och täta soppåsar med handtag från Swirl® har en förstärkt film som ser till att skarpa föremål inte skär igenom påsen och klibbiga rester inte läcker ut och hamnar på golvet. När påsen är full knyter du enkelt ihop den med handtagen, och bär sedan smidigt bort den till sopkärlet. Påsarna finns i 30 L, och passar givetvis perfekt för användning i köket, men även i resten av hushållet.

Finns att köpa hos:

Tillsammans för en sluten plaståtervinningskrets

Swirl® avfallspåsar - nu med hållbara förbättringar

Avfallspåsar med handtagKapacitetFörpackningsinnehållBredd x Höjd i mm
20 L 20 påsar 450 x 450
30 L 15 påsar 650 x 530