Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Dammsuga  >  Dammsugarpåsar
MicroPor® Plus dammsugarpåsar

MicroPor® Plus dammsugarpåsar

Mot allergena fina dammpartiklar, för miljön

Våra påsar håller allergeniska partiklar i form av pollen, mögelsporer, kvalster och bakterier säkert kvar i påsen. Eftersom de består av upp till 65% återvunnet material och förnybar råvara så skyddar de också miljön.

Maximalt rent

Anti-allergen-filtret MicroPor® Plus från Swirl® håller inte bara kvar vanligt husdamm i påsen utan även allergiframkallande fina dammpartiklar som pollen, mögelsporer, kvalster och bakterier. För allergiker ger det lindring av besvär från allergena fina dammpartiklar i luften.

Dirtlock® stängningsmekanism för bekväm, dammfri borttagning

Vid byte av dammsugarpåse är det stor risk att fina dammpartiklar som kan vara skadligt för hälsan kommer ut i luften. Med den intelligenta Dirtlock® stängningsmekanismen hålls dammet kvar där det ska vara, i påsen.

För vår miljös skull

Swirl® dammsugarpåsar märkta med Pro Nature-symbolen består av upp till 65% återvunnet material och förnybar råvara. Detta bidrar till att Swirl® hjälper till att skydda miljön och spara naturens resurser.

Swirl® MicroPor® Plus-kvalitet certifierad av TÜV

TÜV NORD, ett oberoende testlaboratorium, har testat och godkänt filtrering av fina dammpartiklar, allergener och bakterier och även dammabsorberingseffekten vid användning av Swirl® MicroPor® Plus-dammsugarpåsar. Wattförbrukningen var även låg, allt i enlighet med EU:s direktiv nr. 666/2013-I.

Lång användbarhet

Alla dammsugarpåsar från Swirl® med MicroPor®-kvalitet har ett lagringslager vilket förhindrar att påsen blir för full och påsen kan användas länge.

Passar perfekt

Swirl®s dammsugarpåsar i MicroPor® Plus-kvalitet är utformade efter dammsugaren. De rundade hörnen gör att påsen passar perfekt och att utrymmet i dammsugaren används fullt ut.

Praktisk minneslapp

På varje Swirl®-dammsugarpåse finns en praktisk minneslapp med typnumret som du kan klippa ut och lägga i plånboken. När du sedan ska handla dammsugarpåsar är det bara att ta fram lappen och se vilka slags påsar du ska köpa.

Vänföretag till Vi-skogen

Swirl är ett vänföretag till Vi-skogen, en biståndsorganisation som planterar träd i Afrika. Klimatet påverkas positivt av planteringen.

Tillverkad i Tyskland

Swirl® MicroPor® Plus-dammsugarpåsar är till 100% tillverkade i Tyskland.

100% återvunnet papper

Förpackningen till MicroPor® Plus-dammsugarpåsarna består av 100% återvunnet papper.