Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Dammsuga  >  Dammsugarpåsar
EcoPor® dammsugarpåse

EcoPor® dammsugarpåse

Mot allergiframkallande finkornigt damm, för miljön

Swirl® Dammsugarpåsar med EcoPor®-filter består av återvunnet papper och återvunnen plast - miljövänliga dammsugarpåsar med 100% prestanda! Dammsugarpåsarna består av 45-65% återvunnet material.

EcoPor®-filtret ger 99,99 % filtrering

Swirl® dammsugarpåsar med EcoPor®-filter garanterar maximal märkbar renhet genom att fånga upp damm och smuts på ett säkert och rent sätt. EcoPor®-filtret filtrerar 99,99 % av det dammsugna husdamm och allergiframkallande findamm såsom pollen, mögelsporer, kvalsteravföring och bakterier, och förbättrar därmed inomhusluften. 

Dirtlock® för bekväm och ren avfallshantering

Med Dirtlock®-dammförslutningen kan Swirl®-dammsugarpåsar stängas bekvämt efter användning så att de kan slängas på ett rent sätt och inget fint damm hamnar i miljön igen.

För miljöns skull

Swirl® dammsugarpåsar med EcoPor®-filter består av 45-65%* återvunnet material. På så sätt bidrar Swirl® till att skydda miljön och vara resursbevarande.


 * Hur stor andel återvunnen material beror på typen av dammsugarpåse.

Särskilt rivningsbeständigt

Swirl® EcoPor® dammsugarpåsarnas non-woven-material är särskilt slitstarkt och gör dem mycket tåliga.

För en lång livslängd

Alla Swirl® dammsugarpåsar i EcoPor®-kvalitet har i princip en dammbehållare som förhindrar att påsen täpps till och ger därför en lång livslängd.

Optimal passform

Formen på Swirl® dammsugarpåsarna i EcoPor®-kvalitet har en positiv inverkan på deras funktion. De rundade hörnen garanterar en bättre passform på påsen och ett optimalt utnyttjande av dammutrymmet i dammsugaren.

Swirl® EcoPor® - kvalitet certifierad av TÜV

TÜV NORD, ett oberoende testlaboratorium, har testat och bekräftat att Swirl® EcoPor dammsugarpåsar filtrerar findamm, allergener och bakterier samt att de absorberar damm. Detta gäller även för apparater med låg effekt.

Vårt praktiska inköpsstöd

På varje förpackning av Swirl® dammsugarpåsar finns ett praktisk Shopping-Memo med typnumret - att klippa ut och ha med sig i handväskan eller plånboken. Så att du lätt kan hitta rätt Swirl®-väska nästa gång du handlar.

100 % återvunnet papper

Förpackningen för EcoPor® dammsugarpåsar är tillverkad av 100 % återvunnet papper.

Tillverkad i Tyskland

Swirl® EcoPor® dammsugarpåsar är 100 % tillverkade i Tyskland.