Hitta din dammsugarpåse med endast två enkla steg!
Hem  >  Rengöring  >  Rengöringsservetter för glasögon
Clean Glasses Rengöringsservetter för glasögon

Clean Glasses Rengöringsservetter för glasögon

Fritt från ränder och hygieniskt

Swirl® Clean Glasses Rengöringsservetter för glasögon avlägsnar alla typer av smuts från glasögonen snabbt och utan ränder. Den särskilda formeln ger dig glans utan ränder och avlägsnar fett- och vattenfläckar. Varje servett är individuellt förpackad och frigör sin fulla rengöringskraft när förpackningen öppnas. Servetterna kan förvaras i jackan, handväskan eller bilen så att de alltid finns tillgängliga och är redo att använda.

Löser upp fett och avlägsnar bakterier

Den särskilda fettupplösande formeln med alkohol gör att du kan se tydligt utan ränder. När du försiktigt torkar glasögonen med servetten avlägsnar du också bakterier.

Extra mjuk och skonsam

Det extra mjuka materialet innebär att glasögonen rengörs noggrant och skonsamt.

Perfekt för rengöring av smartphones och surfplattor

Förutom de många andra användningsområdena är servetterna lämpliga för rengöring av skärmar på smartphones och surfplattor. Ej lämpliga för TFT- och LCD-skärmar.

Komposterbara glasögonputsdukar

Swirl® Clean Glasses glasögonputsdukar är komposterbara och certifierade av ISEGA i enlighet med EN 13432.

Individuellt förpackade

För att säkerställa att servetterna alltid är fräscha och fuktiga förpackas de individuellt. Detta är särskilt praktiskt när du vill ta dem med dig.

Sortimentet:

Förpackning med 30 servetter

Swirl® Clean Glasses Rengöringsservetter för glasögon passar perfekt för linser av glas och plast, icke-reflekterande linser och smartphones, surfplattor eller bärbara datorer. Använd endast servetterna när de är fuktiga. Följ anvisningarna från tillverkaren.